Mer än spel i Vegas

Mer än spel i Vegas

Den som hört om Las Vegas har förmodligen hört att det är en spelstad av rang. Men staden bjuder på mycket mer än spel och den som vill ha underhållning i världsklass lär inte bli besviken.

1274847-welcome-to-vegas

Tidigare har vi skrivit om en man som vann en massa pengar när han spelade på en slotmaskin på ett svenskt casino. Det han skulle göra för pengarna var att åka till Las Vegas, förmodligen för att spela ännu mer och förhoppningsvis vinna ännu mer pengar. Inlägget som handlar om honom kan man läsa här. Men den som besöker den magiska spelstaden Las Vegas kan göra så mycket mer än att bara spela. Las Vegas är nämligen en utav de städer i USA som har allra mest att erbjuda för turisten.

Nöje i världsklass

Nöjesutbudet i Las Vegas håller världsklass, kan man läsa på dt.se. I samma artikel kan man läsa att spelandet är en del av Las Vegas som överdrivs mycket i medier och annan rapportering. Att Vegas bara är spel har gett staden ett endimensionellt rykte som den verkligen inte förtjänar. De flesta som går runt i Las Vegas och besöker staden spelar inte alls. De vill istället uppleva de nöjen som staden erbjuder och de vill bli underhållna. Och besvikna lär de inte bli. Vad gäller shower finns ett enormt utbud och det är absolut inga dåliga shower som det bjuds på. När man än besöker staden kan man se ett flertal världsartister uppträda och bland andra Madonna och Elton John har haft shower här. Om man vill se annat en konserter kan man exempelvis se Cirque du Soleil som är en fransk nycirkus.

Fantastiska hotell

När det kommer till restauranger har Vegas även mycket att erbjuda. Det finns nämligen en stor variation av kök från olika delar av världen. Tonvikten ligger dock snarare på högklassig mat snarare än snabbmat. Dessutom finns ett vilt nattliv och en rad helt extraordinära hotell. Några av hotellen har helt magiska utsmyckningar och den som vill kan bo på ett hotell i form av:

  • Eiffeltornet.
  • En egyptisk pyramid.
  • Ett romerskt palats.
  • En riddarborg
  • Kejsarpalatset i Peking.
 
 

Comments are closed.

 
 
 

Copyright © 2018 SvenskAmerikanska.